Piirtäjien hahmot


Zerwolf~Bellezza

Nimi: Nera Bellezza
Kutsutaan: Bellezza, Belle/Bella, Bell (vihaa etunimeään)
Nimenmerkitys: Italiaa - Musta kaunotar
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 3,5 vuotta

Luonne: Belle ei nimestään tai ulkonäöstään huolimatta ole mikään sulokas "kaunotar" vaan hyvinkin tulisieluinen poikatyttö. Hän on huumorintajuinen ja ystävällinen niille joihin luottaa (ystävät), mutta tunkeilevat, itsekkäät, lapselliset sekä ilkeät tyypit saavat sen näkemään punaista. Vieraita kohtaan hieman välinpitämätön ja suorasanainen muttei suoranaisesti halveksi ketään eikä karta tuntemattomienkaan seuraa. Bel ei ole järin pitkäpinnainen vaan suuttuu herkästi pienistäkin asioista - vielä enemmän siitä jos häntä itseään loukataan sanallisesti tai fyysisesti ja jos joku erehtyy vahingoittamaan hänen ystäviään. Narttu on myös taitava pitämään todelliset tunteensa kurissa ja esittääkin rohkeaa kovanaamaa tilanteessa kuin tilanteessa. Mutta mikäli Belle menettää jonkun erittäin läheisen henkilön, hän varmasti itkee suruaan pois yksinäisyydessään ja masentelee montakin päivää kunnes paranee henkisistä haavoistaan.

Menneisyys: Belle on kotoisin kaukaa pohjoisesta, jossa se kuului mustien susien laumaan. Aikanaan nuori neito erosi perheestään ja lähti vaeltamaan kauas tuntemattomille maille etsimään luolakarhua, joka murhasi hänen isänsä joka oli suojellut perhettään karhunhyökkäykseltä. Bellen viha karhua kohtaan on kasvanut vuosien mittaan eikä hän aio antaa periksi ennenkuin on kostanut isänsä puolesta. Vaikka naaras onkin melko itsenäistä tyyppiä, liittyi hän pienen susilauman mukaan silkasta uteliaisuudesta ja saadakseen uusia kokemuksia elämäänsä - kuten myös ystäviä. Ajanmittaan Bellezza oppi luottamaan uuteen laumaansa ja jäikin sille tielleen, osittain unohtaen kaunansa luolakarhua kohtaan vaikka aina silloin tällöin se muistaakin mikä matkansa tarkoituksena alunperin oli. Nyttemmin vihamieslistaan ovat tulleet sapelihammaskissatkin, joita kohtaan Bel tuntee entistäkin suurempaa raivoa näiden tuhotessa osan heidän pienestä laumastaan.

Riikin~Arokasu

Nimi: Arokasu
Ikä: 6 vuotta
Sukupuoli: Uros

Luonne: Tarinan alkaessa Arokasu oli äkkipikainen ja hiljainen luonne, mutta muiden susien (siis ystävien) tulon myötä hän on muuttunut rennommaksi ja hyväntuulisemmaksi. Mielensä sopukoissa Aro kuitenkin kantaa vanhempiensa kuolemaa ja se saattaa joskus nousta hänellä esiin - nykyään yhä harvemmin. Joukon vanhimpana hän yrittää myös toimia oppaana ja apuna nuoremmille.

Ulkonäkö: Arokasun väritys koostuu ruskean eri sävyistä. Suden selässä on kolme raitaa, hännänpää on tummemman ruskea kuin muu turkki. Silmien väri on vihreä.

Menneisyys: Sapelihammastiikerit tappoivat Arokasun vanhemmat tämän ollessa ihan pieni pentu. Sen "merkittävämpää" suden nuoruudessa/lapsuudessa ei ole tapahtunut. Nyttemmin vanhempien kuolema ei enää vaikuta niin paljoa suden elämään, mutta hänellä on edelleen voimakkaita kaunoja sapelihammastiikereitä kohtaan niin kuin varmaan monella muullakin sudella. Oli ammoisina aikoina Fabrizion tapaan ihastunut Shallowiin.

Detrah~Kompi

Nimi: Kompi
Ikä: 1½ vuotta
Sukupuoli: Uros

Luonne: Kompi on hyvää tarkoittava häseltäjä, joka saattaa vilkkaudellaan vähän ärsyttääkkin. Se on kuitenkin hyväntahtoinen ja osaa olla oikein kohteliaskin tilanteen niin vaatiessa. Pelottavissa tilanteissa Kompi luikkii yleensä tuttujen aikuisten turviin, ja muutenkin välttelee konflikteja jos vain mahdollista. Kompi haluisi että kaikilla on kivaa!

Ulkonäkö: Vallitsevana värinä valkoinen ja punaiset kuviot. Silmät vihreät. Punaiset otsapallot reffissä on vapaaehtoiset.

SaQe~Ramana

Nimi: Ramana
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras

Ulkonäkö: Narttu on normaalivartaloinen ja pohjaväriltään keskiharmaa turkki on tiheää sekä karheaa. Tassujen anturat ovat tumman harmaat, silmät ovat sinertävät, vähän harmaaseen vivahtavat. Turkin kuvionnin muodostavat hieman tummempi ja todella tumma harmaa. Korvat ovat tummat, mutta sisustat keskiharmaat. Hännästä löytyy kaikkia kolmea harmaan sävyä. Ramanan otsalla on tummimman harmaalla tikaria muistuttava kuvio sekä "kulmakarvat" ovat tummat. Säkäkorkeutta Ramanalta löytyy 60 cm.
Fyysinen voima: Narttu on kestävä pitkillä matkoilla ja kykenee vaeltamaan pitkiä matkoja vähälläkin ravinnolla. Ramana ei ole nopea, mutta kestävyys tuo valttia taistelutilanteissa. Turkin laadun avulla Ramana voi uida pitkiäkin matkoja. Ramanan fyysinen voima perustuu lihaksikkaisiin jalkoihin ja tämä pystyykin hyppäämään korkealle tarvittaessa.

Luonne: Ramana on sulkeutunut nuori narttu. Se ei paljoa puhu menneisyydestään eikä myöskään luota heti täysin uusiin tuttavuuksiin. Nartun rankka menneisyys on jättänyt syvät arvet ja Ramanaa on vaikea lähestyä. Ramana ei pyri olemaan aggressiivinen eikä liion ystävällinenkään - enemmän passiivinen luonne. Ramana on kuitenkin pohjimmiltaan laumainen ja ei tahdo elää yksinään. Ei kuitenkaan halua osoittaa suuresti kiintymisen merkkejä kenellekkään. Ramana on tunteikas, mutta peittelee tunteensa ja on taipuvainen ihastumaan jos tilanne on suotuisa. Ramana kuitenkin tukahduttaa tunteensa välittömästi. Ystävikseen Ramana hyväksyy harvoja ja auttaa sekä puolustaakin ystäviään uskollisesti tarpeen vaatiessa. Narttu kaipaa aika ajoin yksinäisyyttä ja vetäytyy mieluusti veden äärelle. Järvet ovat Ramanan henkireikä ja siellä narttu voi tyystin rauhoittua ja katoaa omiin ajatuksiinsa helposti.

Menneisyys: Ramana syntyi pohjoisen läheisyydessä elelevään pieneen laumaan kolmen sisaruksensa kanssa. Ramana oli pennuista vanhin. Läheisin sisaruksista oli viimeiseksi syntynyt toinen narttu - Reylack. Ramana ja Reylack ovat melkein värityksiltään identtiset. Molemmat olivat ahkeria lauman toimiin osallistuvia ja pitivät ns. yhtä köyttä asiassa kuin asiassa. Reylack muistutti käyttäytymiseltään myöhemmin Ramanan tapaamaan Chakodaa.

Sisarusparven keskimmäinen oli aivan muuta kuin sisarensa. Romeksi nimetty uros, oli laiska ja saamaton. Uros oli myös äärimmäisen mustasukkainen sisarusten lämpimistä väleistä. Romella ja Ramanalla oli paljon erimielisyyksiä ja nahinointeja tuli paljon pienistäkin asioista.

Eräänä leutona talviyönä Ramana ja Reylack lähtivät kahdenkeskiselle - osittain myös salaiselle saalistusretkelle muiden laumalaisten levätessä. Leudon sään vuoksi lumi oli hyvin pehmeää ja täten eteneminen lumessa oli vaivanloista molemmille. Sisarukset olivat sinnikkäitä ja pysyivät yhteisessä päätöksessä jatkaa matkaa. Reylack ei huomannut lumen alla olevaa kielekettä ja aivan liian lähelle sen pettävää reunaa. Nartun horjahdus aiheutti pienen lumivyöryn ja Reylack valui vyöryn mukana alas. Ramana lähti oitis rämpimään sisarensa perään. Pian Ramana kuui Reylackin tuskaisan huudon. Tämä sai tietenkin nartun paniikkiin ja se yritti nopeuttaa tahtiaan upottavassa lumessa. Ramanan saavuttua solan pohjalle Reylack hengitti raskaasti yltäpäältä veressä maaten lumessa. Nartun vieressä seisoi kaksi laumalaista järkyttyneen näköisinä. Ramana tulistui silmittömästi ja vihan sekä valtavan raivon sokaisemana narttu hyökkäsi tappavasti laumalaisten kimppuun. Surman jälkeen Ramana makasi puoliksi kuolleen sisarensa päällä ja itki.

Taivaalta alkoi sadella hiljalleen suuria ja pehmeitä lumihiutaleita. Pitkän tovin Ramana makasi vain paikoillaan pitäen siskoaan lämpimänä. Tästä huolimatta Ramana tunsi tämän vetävän viimeisen henkäyksen - silloin Ramana nousi ja hyvästeli siskonsa. Samalla ylhäältä solan laidalta kuului muiden laumalaisten äänet. Ramana antoi katseensa kiertää lumisessa solassa vuoroin kahden laumalaisen ja sisarensa ruumiiden välillä. Ramana tuijotti näkyä hetken ja katosi sitten kuusikkoon. Ei hän voinut kohdata enää laumaansa tekonsa jälkeen.

Ramana matkasi syömättä ja juomatta riutuneena pitkään kunnes nälkä ajoi sen saalistamaan. Ilman lauman apua narttu joutui turvautumaan pieneläimiin ja tällä tavoin Ramana piti itseään hengissä. Ramana matkasi koko ajan kauemmas ja kauemmas pohjoiseen pois entisen laumansa alueelta. Talvi vaihtui kevääseen ja pian kesään. Saalistaminen helpottui ja Ramanan voimat palasivat. Alkukesän vaellettuaan erämaassa Ramana päätti asettua silloiseen ympäristöönsä. Hän ei enää tahtonut paeta kauemmas.

Jonkin ajan kuluttua Ramana löysi saalistusretkellään heikon nuoren nartun makaamasta maassa. Näin Ramana tapasi Chakodan.

Wohweli~Tomas

Nimi: Tomas
Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Uros

Luonne: Tomas on äkkipikainen kaveri ja samalla myös omaan kuoreensa vetäytyvä tuppisuu. Sen tyylin jannu joka vaikuttaa läpeensä itsekäältä, mutta on kuitenkin auttamassa niitä joita pitää ystävinään, pulaan ei siis ketään jätetä. Vähäsanainen herra joka on kova haastamaan riitaa -heti siihen mahdollisuuden saadessaan- etenkin oman sukupuolensa kanssa. Erittäin vahva kilpailuvietti. Kaivaa mieluusti vikoja muista ja nauttii siitä, kun käy ilmi hänen olleen oikeassa. Tomas on melko arvioiva luonne ja hyvin varomaton suustaan, vaikka narttuja kohtaan se kyllä osoittaa käytöstavat hallitsevansa. Urokset kokee siis lähinnä uhkana itselleen ja ehkä aavistuksen liian suureksi paisuneelle egolleen. Toisinaan hyvinkin jääräpäinen, oman tahtonsa mukaan menettelijä joka saattaa laittaa hanttiin aivan itsestään selvistäkin asioista. Rasittava tyyppi joka harvemmin harrastaa taaksepäin astumisia.

Ulkonäkö: Tomas on rakenteeltaan hyvin solakka ja sirolinjainen susi. Sillä runsaasti karvaa joka käy ilmi sen runsaasta kaulanympäryksestä ja tuuheasta hännästä. Sirolinjainen kuono ja suuret hyvin pystyt korvat. Väriltään hiekanruskea, mustilla ja valkeilla kuvioilla. Punaiset silmät. Ei kanna mukanaan arpia.

Menneisyys: Syntyi suureen perheeseen ja oli pennusta saakka melko itsenäinen ja oman tahdon mukaan menijä. Kasvoi melko niukassa opetuksessa ja saattoi sen johdosta kasvaa hieman kieroon. Vartuttuaan nuorukaisen sydän alkoi huutaa sitä muualle ja lopulta tämä karkasi hyvästejä jättämättä.

Sarady~Kida

Nimi: Kida
Ikä: 2 vuotta
Sukupuoli: Naaras

Luonne: Kida on luonteeltaan melko monipuolinen persoona. Aluksi saattaa naaras vaikuttaa ujolta ja hiljaiselta, varsinkin uusien tuttavuuksien parissa. Neitokainen onkin yleensä melko hiljainen ja omissa oloissaan viihtyvä, eikä oikeastaan välitä paljoa toisista. Mutta jos Kidaan viitsii tutustua, on tuo silloin huomattavasti puheliaampi ja avoimempi. Vaikka naaras saattaakin vaikuttaa joskus välinpitämättömältä, on tuo silti todella ystävällinen, vaikkei siltä näyttäisikään. Neitokainen on aina valmina auttamaan hädässä olevia ystäviään ja taistelemaan noiden puolesta. Vaikka Kida onkin vielä nuori, niin taisteluntahtoa siltä löytyy. Kida ei ole se, joka juoksee ensimmäisenä pois paikalta, kun sattuu tulemaan karhu tai sapelihammastiikeri vastaan, ei todellakaan. Hän on se, joka rupeaa ensimmäisenä haastamaan riitaa ja on valmiina iskemään vastustajan kurkkuun kiinni. Naaras ei pelkää tappelemista, vaikka ei hän siitä nautikkaan. Kida taisteleekin yleensä vain pakon edessä, mutta osoittaa sen kyllä, jos jokin ei häntä miellytä. Vaikka tyttö osaakin olla melko tulinen persoona, on tuo silti vielä nuori. Siksi Kida nauttiikin ikäistensä seurassa olemisesta ja leikkimisestä. Toisiin nuoriin neito tutustuu mielellään ja on aina valmiina hankkimaan uusia ystäviä.

Ulkonäkö: Pääosin Kidan väritys koostuu rusken eri sävyistä. Vatsanalus on väriltään rusehtavanharmaata, selkä taas lähellä toffeenruskeaa. Naaran etujaloissa on hieman vatsakarvaa tummemmat sukat ja korvat ovat selkäkarvaa tummemman ruskeat. Päässään Kidalla komeilee oranssihtavan punertava, lapoihin yltävä harjas. Silmien ympärillä punarusehtavat kuvioinnit. Kirsu on väriltään ruskea ja silmät vaaleanturkoosit. Turkki on tiheää, pohjavilla pehmeää ja lämmittävää. Rakenteeltaan Kida on siro ja melko pienikokoinen.

Menneisyys: Kida syntyi kolmen pennun pesueeseen siskon ja veljen kanssa. Isäänsä pennut eivät tunteneet, emo kertoi tuon kuolleen ennen heidän syntymäänsä. Kidan pentuajat olivat melko normaaleja. Päivät kuluivat sisarusten kanssa leikkimiseen ja saalistamisen opetteluun. Kidan veli oli aina huolehtimassa siskoistaan ja katsomassa noiden perään. Emo jättikin yleensä veljen vastuulle vahtia toisia, kun tuo kävi metsällä.
Eräänä päivänä emo ei kuitenkaan palannut saalisturetkeltään. Pennut odottivat ja odottivat, mutta emosta ei kuulunut mitään päiviin. Lopulta veli ehdotti, että he lähtisivät etsimään emoaan. Totta kai Kida ja toinen sisko suostuivat. Niinpä nuo kolme, noin puolivuotiasta pentua jättivät kotikolonsa. Pitkään he eivät ehtineet etsiä, kun tapasivat setänsä. Järkytyttäväksi uutiseksi pennut saivat kuulla emonsa kuolleen sapelihammastiikereiden hyökkäyksen takia. Niinpä setä otti surevat pennut hoiviinsa ja kasvatti nuo kuin omansa. Kului puoli vuotta, ja pennut olivat noin vuoden ikäisiä. Sedän mukaan heidän olisi ollut jo aika lähteä omilleen. Kolmikko hyvästeli setänsä, kiittäen tuota huolenpidosta luvaten tulevansa joskus käymään. Vähän sen jälkeen, kun he olivat lähteneet omilleen, ehdotti veli, että he perustaisivat oman lauman. Totta kai siskot suostuivat, ja niin kolmikko lähti etsimään muita susia laumaa varten. Heidän matkansa kuitenkin keskeytti joukko sapelihammastiikereitä. Ne väittivät reviiriä omakseen, ja jos kolmikko ei häipyisi, joutuisivat he tappamaan nuo. Veli ei kuitenkaan suostunut perääntymään, vaan rupesi haastamaan riitaa. Kida yhtyi tuohon, samoin kuin toinen siskoista. Ei kulunut hetkeäkään, kun täysi taistelu oli jo menossa. Kida roikkui yhden sapelihammastiikerin kaulassa ja kuuli sisarustensa huudot ja valitukset. Sapelihammastiikeri sai lyötyä Kidan irti kaulastaan, jolloin tuo menetti tajuntansa iskun voimasta.
Kun Kida viimein heräsi, olivat nuo suuret kissaeläimet jo kadonneet. Häntä odotti kuitenkin kauhea näky, huomatessaan sisarustensa elottomat, raadellut ruumiit. Sapikset olivat jo vieneet häneltä äidin, ja nyt vielä tämä. Raivo paloi nuoren naaraan rinnassa. Kida kohotti kuononsa kohti taivasta ja ulvoi. Ulvoi vannoen, että jonain päivänä hän vielä saisi kostonsa.

--- Poistuvat hahmot ---


Vloek~Jewel (hahmo poistuu!)
KUVA
Nimi: Jewel
Ikä: n. 3,5 vuotta
Sukupuoli: Naaras

Luonne: Päälle päin Jewel näyttää melko avuttomalta ja heikolta nartulta, joka valittaa pienimmästäkin likatahrasta turkissaan, toisin kuitenkin on. Tämä nuorehko narttu tietää omat rajansa, eikä todellakaan valita turhasta. Ei pelkää puollustaa ystäviään missään tilanteessa, vaikkei taistelutaidoiltaan olekkaan huippuluokkainen. Ystävystyy helposti uusien tuttavien kanssa. Pentuja rakastaa ja toivookin joskus saavansa myös omia pienokaisia. Tuntee paljon yrttikasveja, joita syömällä, esim. vilustumisen oireet helpottavat.

Ulkonäkö: Turkki on pääasiassa valkeaa ja puolipitkää. Korvat ovat suurehkot ja siniset hiukan syaniidinsävyiset. Rinnassa turkki on pidempää ja sinertävää. Nartulla on myös sinertävä, noin olkapäille ulottuva harjas. Silmät ovat violetit. Luomet ovat haalean siniharmaat. Siron rakenteensa vuoksi on nopea juoksia.

Barguest~Hayate Kaze (hahmo poistuu!)
KUVA
Kokonimi: Hayate Kaze
Kutsumanimi: Hayate
Ikä: 4 vuotta
Sukupuoli: Uros

Ulkonäkö: Hayate on kokonaan sininen urossusi. Niskassaan sillä on pitkä, tummansininen harjas. Hänen silmänsä ovat kirkkaansiniset kuin taivas ja kieli on punainen. Polkuanturat ovat vaaleansiniset. Turkin sininen sävy lähentelee pääasiallisesti harmaansinertävää sävyä, kuten venäjänsininen-kissarodulla. Turkin väri on siis sinertävänharmaa ja hopeanhohtoinen. Hayaten rakenne on roteva, lihaksikas ja melko kookas, mutta pääasiallisesti melko solakka. Jalat ovat pitkät ja jäntevät. Yleensä uros saa kuulla paljon huomautuksia kiiltokuvamaisesta ulkonäöstään ja Hayate yleensä ärtyykin moisista huomautuksista.

Luonne: Hayate on hiljainen, salaperäinen ja tyyni kaveri. Hän ei turhia hötkyile eikä ota turhia riskejä. Uros pitää päänsä vaikeissakin tilanteissa ja yleensä selvittää asiansa mielummin puhumalla kuin tappelemalla. Hayate on ehkä liiankin usein turhan vakava ja siksi syntyykin koomisia tilanteita, kun hän pyrkii pitämään yllä järkkymättömää persoonaansa vaikka tilanne olisi kuinka hulvaton. Kaikin puolin Hayate on karismaattinen, optimistinen, tyyni ja rauhallinen urossusi, joka pyrkii suojelemaan ystäviään ja jarruttelemaan toisia impulsiivisissa päätöksissä. Uros on järkeilevä, ymmärtää huumoria (kaikesta vakavuudestaan huolimatta) ja harkitsee tekonsa tarkkaan.

Menneisyys: Hayate syntyi ja kasvoi siniharmaaturkkisten susien laumassa, jotka elivät lähellä mammuttien vaellusreittiä. Susilauma ja mammutit elivät sovussa keskenään ja yhteiselon vaikutuksesta muut suurpedot, kuten karhut tai sapelihammastiikerit eivät uskaltaneet käydä kummankaan lauman kimppuun. Hayate varttui aikuiseksi laumassaan ja päätti vartuttuaan etsiä itselleen tulevaisuutta jostain muualta. Hän matkasi aikansa yksikseen, ennenkuin törmäsi sattumalta nykyiseen susiyhteisöön. Hayate omaksui sudet ystävikseen ja jäi heidän muodostamaan laumaan auttamaan valtataistelussa Ôkinan sapelihammastiikereitä vastaan.


SapelihammaskissatNimi: Ôkina
Ikä: ei tiedossa / aikuinen
Sukupuoli: Uros
Arvo: Laumanjohtaja

Luoja: BarguestNimi: Enlos
Ikä: ei tiedossa / aikuinen
Sukupuoli: Uros
Suhteet: Niigatan puoliso, Grazion ystävä

Luoja: HowliNimi: Grazio
Ikä: ei tiedossa / aikuinen
Sukupuoli: Uros
Suhteet: Enlosin ystävä, Katkohampaan veli

Luoja: BarguestNimi: Katkohammas
Ikä: ei tiedossa / aikuinen
Sukupuoli: Uros
Suhteet: Grazion veli, Alfredon käskyläinen & Harmaaparran yhteyshenkilö

Luoja: ÄffäNimi: Alfredo
Ikä: ei tiedossa / aikuinen
Sukupuoli: Uros
Suhteet: Katkohampaan käskyttäjä, Harmaaparran yhteyshenkilö

Luoja: ÄffäNimet: Niigata (pilkullinen naaras), Gaô (punaruskea-musta uros), muut ei tiedossa
Ikä: ei tiedossa / aikuisia
Sukupuoli: Uros, uros, naaras, uros, naaras
Suhteet: Tiikeriraidallinen on Ôkinan tytär

Luoja: Barguest, ZerwolfPoistuneet hahmot