Tervetuloa, arvoisa kävijä! Nämä sivut käsittelevät improsarjakuvaa Suden Jääkausi (ent. Urufu No Hyouki), jossa joukko susia yrittää selvitä jääkauden karussa luonnossa, riesanaan sapelihammaskissat ja monet muut aikakauden vaarat, jotka verhoavat itsensä joko eläinten tai luonnonmullistusten hahmoihin.

Mitä tahansa voi sattua matkanvarrella, joten susilauman keskeisimmät eloonjäämismahdollisuudet riippuvat saumattomasta yhteistyöstä, ystävyydestä sekä luottamuksesta.

SJ:ssä ei ole varsinaista juonta, joten se kulkee sitä rataa mitä piirtäjät kehittelevät tarinan varrella. Viihtykää!

~ Sivut luonut Zerwolf (29.5.2005)
~ Sivujen koodipohja © Riikin

Vuorossa: Zerwolf    Deadline: 29.7.

Päivitykset:

11.9.2019, 18:23

Noniin, taas on mennyt vaan pari kuukautta kun ei ole muistanut päivittää. x/

Sarjista joudutte vielä tovin odottelemaan mutta tulin ilmoittamaan niin piirtäjille kuin lukijoille, että Suden Jääkaudella on nyt oma Discord -kanava, jonne saa tulla jutustelemaan! Piirtäjiä erityisesti kehottaisin liittymään kanavalle, sillä yritän siirtää suunnittelua foorumin sijasta tänne. Forkka on ollut jo todella pitkään hiljainen/kuollut ja siksi taitanee olla aika ruveta käyttämään vähän modernimpaa väylää viestimiseen. Tervetuloa!
Paina tästä liittyäksesi Discord -kanavalle!

20.7.2019, 19:57

Minä kun ehdin jo toteamaan itsekseni sekä kaverille ettei varmaan enää ole järkeä lähteä muuttamaan ulkoasua, koska ollaan kesässä pitkällä ja syksy tulee kohta niin päätin kuitenkin tehdä juuri päinvastoin kun kyllästyin siihen, että tuo ruskea syksylay on ollut jo sen kaksi vuotta tuossa paikallaan. :'D

Ei se nyt kummempi ole kun samalla pohjalla kuitenkin, mutta vähän uutta väriä sivuille aktiivisuusnousun kunniaksi!

- Uusi ulkoasu. Katso originaali täältä: CLICK!

13.7.2019, 13:32

Noniin, voinen ilmoittaa vihdoinkin, että SJ:n piirtovuorot jatkuvat jälleen sivujen hienoisesta keskeneräisyydestä huolimatta!
Päivitän ulkoasun sitten kun minulla on enemmän aikaa töiden ohelta ja mietin yhä mitä teen gallerian suhteen, mutta päästään nyt jatkamaan edes sarjakuvan piirtämistä eteenpäin. :D

- Vuorot lähtevät käyntiin ensi viikosta alkaen! Vuorossa siis Zerwolf
- Uusi esittelykuva sekä tiedot Kompille
- Uusi esittelykuva Bellezalle
- Riikin siirretty viimeiseksi vuoro-listalla, koska odottelen vielä häneltä viestiä jatkoaikeistaan.

21.6.2019, 23:50

synttärikuva

Vihdoinkin se lupaamani kuva SJ:n synttärien kunniaksi!

Vähän venähti kun on tosiaan vaan nämä viikonloput aikaa piirrellä eikä aina silloinkaan jaksa tai on muuta tekemistä kuten viime viikonloppuna kun olin Helsingissä reissussa mutta nyt päätin juhannuksena tehdä edes jotain. Isompaa päivitystä en valitettavasti ehdi tekemään vielä mutta katsotaan myöhemmin josko saisin koodit kohdalleen ja piirtovuorot käyntiin viimeinkin. Toivotaan parasta ja hyvää juhannusta kaikille! :D

29.5.2019, 20:53

Suden Jääkausi täytti tänään 14 vuotta!
En valitettavasti vielä ole ehtinyt vuosipäiväkuvaa piirtämään, koska olen arkipäivät töissä (jep, sain duunia!) mutta yritän viikonloppuna raapaista jotain pientä kivaa sivujen piristykseksi. Koitan myös pikkuhiljaa saada kaikki loput koodihommat päätökseen, jotta päästään pian aloittamaan sarjakuvan piirtäminen.

Pidemmittä puheitta, oikein hyvää alkavaa kesää kaikille! :)

28.3.2019, 22:56

Sivut on nyt kokonaisuudessaan siirretty tänne uuteen osoitteeseen ja olen koodannut kuin hullu robotti sarjakuvasivuja paikalleen tässä parin päivän aikana ja nyt se urakka on valmis eli pahin on jo takana!
Jos virheitä löytyy niin niistä saa ilmoitella ja muuten aletaan olemaan sillä linjalla, että voidaan pian jatkaa impron piirtämistä jälleen. :D

Sivujen ulkoasu päivitetään hieman myöhemmin. Nyt odotan piirtäjiltä vastausta uudelleenilmoittautumiseen ja päivitän sen jälkeen Hahmot- ja Vuorot -osiot kuntoon. Gallerian kanssa pitää vielä mietiskellä mitä sille tehdään, koska se on ollut myös yksi työläimpiä mutta myös turhimpia osioita sarjakuvaan liittyvän taiteen vähäisyyteen vedoten.

Pyydän kärsivällisyyttä! Kyllä tämä tästä lähtee taas rullaamaan! ^^


Vanhat päivitykset
TÄRKEÄÄ!